Името на силиконовата  Мони е Симона Стоева и е от

...
Името на силиконовата  Мони е Симона Стоева и е от
Коментари Харесай

Кючекинята Мони Зингинер от Ергенът изкуствена още от 17-годишна


Името на силиконовата  Мони е Симона Стоева и е от Варна. Тя се счита за опитна танцьорка на екзотични танци. Дипломирала се е в институт по туризъм, само че продължава образованието си с второ висше. Момата приказва и три западни езика – немски, британски и италиански.



Зингинер скандализира публиката още с появяването си, като сподели, че самочувствие не й липсва като сподели: „ Най ми харесва да ме разясняват всякакви лелки по на 30, 40  години, а с това провокира стихия от мнения в обществената мрежа.

Само, че нейните пластични корекции на тази нежна възраст са мотив да  бъде подложена на критика постоянно. Зрители считат, че вместо да я разкрасяват пластиките я състаряват най-малко с 10 години.



Кючекинята не крие, че неведнъж е посещавала еластичен хирург, легнала под ножа на 17 година Първо си поставила хиалурон в джуките, а на 18 си взела болничен и се върнала на учебно заведение със силиконови гърди, които били двойно по-големи от естествените й. Явно е имала нужната независимост, че и парите да го направи.

Не единствено в мрежата, само че и някои от участничките в Ергенът не си икономисаха рецензиите към Мони. Естествено, зад тила й. Остри думи изрекоха някои от тях, макар, че тя към момента демонстрира обичайно поведение.



Иначе тя се показа като професионална танцьорка, която има присъединяване с Фики в негов клип. Мони също посочи, че към нея е цялостно с ухажори и е безапелационна, че не се интересува с какво ще се занимава нейния мъж, стига да има задоволително пари. Явно с изключение на силиконова е и меркантилно младо момиче.

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР